Mega Mindy Theatershow (4+)

Studio 100

zo 22 mei 2022 13:30

Bestel

zo 22 mei 2022 16:00

Bestel

Mega Mindy vliegt opnieuw de theaters van Nederland langs met een superspannende en fonkelnieuwe theatershow vol met leuke liedjes. Onze mega-populaire superheldin komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren.  Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar goede vriend Mega Toby. Maar ook alle Mega Mindy’s en Mega Toby’s uit de zaal zullen ook alles op alles moeten zetten om te zorgen voor een goede afloop. Helpen jullie mee?

Mega Mindy is de mega-populaire superheldin uit de gelijknamige TV-serie. De ‘Mega Mindy Theatershow’ is een voorstelling voor het hele gezin met veel bekende hits zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’.

Voor de Studio 100 Mega Mindy Theatershow, die vanaf maart 2022 in Nederland te zien is, wordt de rol van Mega Mindy gespeeld door actrice Lotte Stevens. Het is niet de eerste keer dat Lotte Stevens in de huid kruipt van Mega Mindy.  In het vijftienjarig bestaan van de superheldin viel zij weleens in. Voor de nieuwe theatershow zal zij het alter ego van Mieke Fonkel gestalte geven.

In België is Lotte Stevens te zien in de KETNET-serie Hoodie, waarin ze de rol van Flo speelt. Daarnaast heeft de populaire Vlaamse jeugdactrice ervaring in diverse musicals. ‘Ik vind het geweldig dat ik Mega Mindy in de theatershow mag gaan spelen,’ laat Lotte Stevens weten. ‘Zij is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur.’

Wie de rol van Mega Toby gaat spelen, is nog niet bekend. Studio 100 heeft de inschrijving geopend voor acteurs die auditie willen doen om deze superheld te spelen.