Mees Kees Op Kamp (8+)

zo 3 mrt 2024 13:30

Bestel

zo 3 mrt 2024 16:00

Bestel

Naast de boekenreeks en filmhits eindelijk live in het theater te bewonderen!

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie mogen allemaal mee op kamp! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker; met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

Cast: Luuk Haaze, Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en een kindercast.

  

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet in de foyer!

 

Eindtijd: +/- 15.00 uur / 17.30 uur (geen pauze)

Musicaljournaal ★★★★: "...een aaneenschakeling van vrolijke nummers (uiteraard wordt er in de bus en bij het kampvuur gezongen!) en spelscènes, waarin Kees zijn kinderen bijstaat, Dreus zich druk maakt en stoere Katrien zich daar niets van aantrekt. Luuk Haaze is ontwapenend en volstrekt geloofwaardig als de jonge schoolmeester. Mylène is een erkend comedienne en bewijst dat ook in deze voorstelling.", "...want de kindercast die de première speelde deed dat erg goed!"

Musicalsites : "Een oorverdovend applaus en gejoel vulden de zaal tijdens het eindapplaus, waardoor het overduidelijk werd dat het publiek had genoten van de voorstelling. Het was een groot succes, niet alleen onder de jongere bezoekers, maar ook onder de volwassenen.", "Luuk Haaze vertolkt de rol van Mees Kees op een buitengewoon indrukwekkende wijze.", "Met een scherp gevoel voor timing voegt D’Anjou een hilarische ondertoon toe aan de rol.", "Opvallend was de sterke chemie tussen de volwassen acteurs en de talentvolle kindercast. De acteurs zijn goed op elkaar ingespeeld."

Musicalweb ★★★★: "Met Luuk Haaze in de rol van de enthousiaste Mees Kees, Mylene D'anjou als de veeleisende Mevrouw Dreus, Anouk van Nes die verschillende rollen vertolkt, en een kindercast bestaande uit zes kinderen is de nieuwe musical Mees Kees Op Kamp van producent Stent Producties een erg vermakelijke voorstelling geworden.", "Met de musical is meer dan een geslaagde doorvertaling naar het theater gemaakt."

Musicalnieuws: "Deze show is een feestje, voor zowel jong als wat ouder, iedereen heeft gegarandeerd een heerlijke avond vol humor, meeslepende verhalen en gaat veel energie de zaal uit."

Musicalvibes.net: "Door de vele liedjes en beweeglijkheid en ietwat grotere, uitsprekende decorstukken blijft het publiek continu geboeid en wordt iedereen volledig meegenomen."

Trouw ★★★★: "Iedereen wil deze Mees Kees wel als meester"

Musicalworld: ★★★1/2: "Mees Kees draait echter niet alleen rond het niet te ontkennen talent van Luuk Haaze. Anouk van Nes en Mylène d’Anjou spelen met verve en plezier hun rollen als de manus-van-alles die voor alles in is en de stijve schooldirectrice die meer aan regels hecht dan haar leerlingen. Daarnaast staat een ongelooflijk sterke groep kleine acteurs..."

Bekijk het verslag van Musicalworld:

Vipstv ★★★★: "Mees Kees de Musical is een hele leuke familiemusical, vol humor en leuke liedjes."

Luuk Haaze wordt de nieuwe meester in ‘Mees Kees Op Kamp’

Volgende week starten de repetities voor de musical ‘Mees Kees Op Kamp’. Wegens veranderde omstandigheden wordt de rol van Mees Kees overgenomen van Merijn Oerlemans door Luuk Haaze. Haaze zal gestalte geven aan de leukste meester van Nederland met aan zijn zijde Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en de voltallige kindercast, zo maakt producent STENT Producties vandaag bekend.

Luuk Haaze speelde eerder in musicals als ‘Spring Awakening’, ‘Soldaat van Oranje’ en vertolkte tot vorige maand nog de rol van Eugene in de hitmusical ‘Grease’. Op dit moment speelt hij samen met Barrie Stevens in de voorstelling ‘Dood aan zee’ en tegelijkertijd zal hij zich klaarstomen als ’Mees Kees’.
De afgelopen jaren is ‘Mees Kees’ uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. Naast het gelijknamige boek uit de boekenserie trok de film ‘Mees Kees Op Kamp’ meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscoop.

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

Het script en liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

De musical zal met meer dan 100 voorstellingen te zien zijn vanaf 16 december 2023 door heel Nederland. De première zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2024 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Bron: Avro Tros

Meer dan 25.000 tickets verkocht voor ‘Mees Kees Op Kamp’

Vorige week zondag ging de musical ‘Mees Kees Op Kamp’ in première en gisteren was het opnieuw feest! De gouden ticket award van de VVTP voor de verkoop van 25.000 tickets werd gisteren door producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties overhandigt aan de cast in de Goudse Schouwburg in Gouda.

De afgelopen jaren is ‘Mees Kees’ uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. De meester kreeg vijf bioscoopfilms, twaalf boeken, diverse televisieseries en nu tien jaar na de première van de gelijknamige film: de musical.

‘’Het is echt te gek om te zien hoeveel jonge bezoekers én hun ouders genieten van de voorstelling. Afgelopen week werden we al overladen door prachtige vier-sterren recensies en nu deze award. Het is een mooie kroon op ons werk dat deze award uitgereikt kon worden, zeker zo vlak na de première!’’ aldus producent Sturkenboom.

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

De musical zal tot en met 21 mei 2024 te zien zijn door heel Nederland.Tickets & info via: www.meeskeesdemusical.nl