Mart Hoogkamer

Met een lach en een traan...

wo 1 feb 2023 20:15

Bestel

Om productionele redenen is deze voorstelling verplaatst van 4 november 2022 naar 1 februari 2023. Bezoekers ontvangen per mail bericht.

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens.

Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’.

 

 

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In seizoen 22/23 is hij van september tot en met december met een 7-koppige live-band te zien in de Nederlandse theaters met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!

Eindtijd voorstelling: +/- 22:15 UUR (Geen pauze)

Mart Hoogkamer en rapper Donnie zijn dit jaar de grote winnaars van de Buma NL Awards, die 10 oktober werden uitgereikt in TivoliVredenburg in Utrecht. Beide artiesten sleepten solo een prijs in de wacht. Daarnaast werden ze samen beloond in de categorie 'meest succesvolle kroeghit' met hun nummer Bieber van de kroeg. Gisteren ontving Mart ook nog eens platina voor dit nummer en zelfs dubbel platina voor Ik ga zwemmen!

Mart is 4 november 2022 te zien in De Stoep met 'Met een lach en een traan', een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.