MAMMA MIA!

Een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie!

di 19 sep 2023 20:15

Bestel

wo 20 sep 2023 20:15

Bestel

do 21 sep 2023 20:15

Bestel

vr 22 sep 2023 20:15

Bestel

za 23 sep 2023 20:15

Bestel

zo 24 sep 2023 15:00

Bestel

MAMMA MIA!, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met een ware ‘ALL STAR CAST’; hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer als Donna en René van Kooten als Sam.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om, op het zonnige Griekse eiland, door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een echte sensatie. Wereldwijd werd de musical door meer dan 60 miljoen bezoekers beleefd. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters. De landelijke première is op 10 september 2023 in DeLaMar in Amsterdam, waar de musical vijf weken te zien zal zijn.

Nieuwe hoofdrol voor musicalactrice uit The Prom 

Soraya Gerrits speelt Sophie in MAMMA MIA!

Vandaag brengen producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen het officiële campagnebeeld van hun nieuwe versie van MAMMA MIA! naar buiten en introduceren ze de jonge actrice Soraya Gerrits als vertolkster van de rol van Sophie. Eerder werd bekend dat Brigitte Heitzer de rol van Donna vertolkt en René van Kooten de rol van Sam. De namen van alle andere castleden worden op 29 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst in het DeLaMar Theater in Amsterdam bekendgemaakt. 

“MAMMA MIA! wordt naast een feest van herkenning ook verrassend. Met een gloednieuwe vertaling van Jeremy Baker en een nieuwe vormgeving,” zegt artistiek directeur Hans Cornelissen. “En een geweldige cast. Brigitte Heitzer en René van Kooten zijn onze gedroomde Donna en Sam en de rol van Sophie lijkt Soraya op het lijf geschreven. We hebben recent met haar gewerkt bij de musical The Prom waarin zij de rol van het schoolmeisje Alyssa speelde. Dat deed ze fantastisch.”

Soraya voelt zich vereerd dat zij de rol van Sophie mag gaan spelen. “Ik mag dan nog jong zijn, maar de liedjes van ABBA ken ik van voor naar achter. Net als dat ik de films ook al verschillende keren heb gezien. Dat de producenten en de regisseur vertrouwen in me hebben, daar ben ik dankbaar voor. Ik zal ze niet teleurstellen.”

De regie van deze vernieuwde MAMMA MIA ! is in handen van Martin Michel, die voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder Kinky Boots en de award-winnende Rocky Horror Show regisseerde

De vernieuwde versie van MAMMA MIA! zal vanaf september 2023 tot mei 2024 in meer dan twintig grote theaters in heel Nederland te zien zijn. De landelijke première vindt plaats op zondag 10 september 2023 in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar de voorstelling verdeeld over twee periodes maar liefst vijf weken te zien zal zijn.

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/mamma-mia