Leids Cabaret Festival Finalistentour 2023

vr 17 mrt 2023 20:30

Bestel

Voor jong cabarettalent is het Leids Cabaret Festival een mooie manier om de podia op geslingerd te worden. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen met / voor het publiek. Want je kunt thuis voor de spiegel wel eindeloos oefenen, maar je wilt toch weten wat je waard bent.

Na het festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten het land in met de Finalistentour, waarin zij de finaleavond integraal over doen. Zonder de finalestress. Moet jij eens opletten!

Enkele oud-finalisten zijn: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol.

www.leidscabaretfestival.nl

Aanmelding Leids Cabaret Festival 2023 gestart!

De afgelopen editie van het Leids Cabaret Festival vond - waarschijnlijk eenmalig - plaats in juni, vol in de zon. De Nachtelijke Escapades buiten in croptops op de boot, de cocktailbar buiten: het was één groot feest. Dit jaar zijn we terug in de winter, oud en vertrouwd met een warme glühwein in de hand. Wij zijn er al helemaal klaar voor. Nu de deelnemers nog. 

Vanaf nu kunnen talentvolle beginnende theatermakers* en cabaretiers zich aanmelden. Dat kan tot en met 16 december 2022 via www.leidscabaretfestival.nl.

* die humor serieus nemen

Spread the word.

Alhoewel we de nieuwe garde scherp in de gaten houden, komen wij soms ook ogen en oren te kort. Dit is waar we jouw zintuigen nodig hebben: ken of spot jij ergens een potentiële knalpijp voor het cabaret festival, moedig ze dan vooral aan om deel te nemen! We maken er in 2023 graag net zo'n succesvolle editie van als in 2022.