Lakshmi

Adem

wo 23 januari 2019 20:30

Bestel

“Bezwerend mooie muziek.” (Leo Blokhuis) Niet te missen dus!

LAKSHMI wist in korte tijd indruk te maken in de Nederlandse muziekscene. Na veel shows op festivals en in poppodia debuteert ze in het theater met haar voorstelling ‘ADEM’. De voorstelling is een modern verhaal over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Ze is gefascineerd door het sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt. Deze contrasten bezingt ze in pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

In haar voorstelling biedt ze publiek een complete ervaring, die muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt. Eric Corton: “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem.”

Klik hier voor meer informatie over LAKSHMI!

 

Eindtijd voorstelling: +/- 22.00 uur (geen pauze).

Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert LAKSHMI nu met haar theatervoorstelling ‘Adem’.

LAKSHMI pakt je in met haar fijne stem en persoonlijkheid. Liggend op haar piano wacht ze de aanvang van haar show af. Dat frêle meisje met dat kinky kapsel raakt je vanaf de eerste tonen.

Haar mooie stemgeluid blijft de aandacht vasthouden, soms bijna adembenemend. Hoewel je steeds de neiging hebt om haar mooie nummers met groot applaus te belonen, gebeurt dit niet. Het publiek blijft, met de adem ingehouden, wachten wat voor unieks haar volgende nummer brengt. De uitzondering hierop is de geweldige gitaar solo van de gitarist van haar driekoppige band, deze werd tussendoor met flink applaus beloond.

LAKSHMI pakt je in en raakt je met haar verhaal en haar muziek. Als dan de laatste tonen van de voorstelling wegebben, komt de ontlading. We kunnen weer ademhalen en haar met een staande ovatie bedanken voor een geweldige avond.”