Kinky Boots

Met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.

vr 13 december 2019 20:15

Bestel

za 14 december 2019 20:15

Bestel

zo 15 december 2019 20:15

Bestel

De hilarische en ontroerende Broadwayhit!

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Eindtijd: ± 22:50 uur (inclusief pauze)

De hoofdrolpelers over de musical Kinky Boots:

"De muziek, de dans, het verhaal, de aankleding en de dynamiek van ‘Kinky Boots’ zijn geweldig. Het is een voorstelling waar je energie van krijgt!" -  Jonathan Demoor

"'Kinky Boots' heeft naast de energie en dynamiek een hele positieve onderliggende gedachte: dat je kansen moet pakken die op je pad komen, en dat je open moet staan voor nieuwe mensen en nieuwe ideeën omdat je daarmee verder komt." - Naidjim Severina

"Het is een feel good show met een hoopvol verhaal dat wat dieper gaat dan gebruikelijk, een voorstelling waar je blij van wordt. Daar komt die ongelooflijk sterke muziek van Cindy Lauper bij. Daarom is het geen wonder dat 'Kinky Boots' zo veel prijzen heeft gewonnen!" - Vajèn van den Bosch

 

Helaas zal het buffet voorafgaand aan de voorstelling niet plaatsvinden wegens onvoldoende aanmeldingen. Bezoekers ontvangen bericht!

 

 

 

 

 

Lees hier meer over de perspresentatie!

 

Theaterkrant
"Kleurrijke feelgood-musical met pakkende hits"

Scenes ★★★★
"Nadjim Severina is absolute ster in spetterende show"

Musicalweb.nl ★★★★
"...een prachtige feel-good show met een knallend en spetterend einde."
"De onderlaag van Kinky Boots is: wees wie je wilt zijn en accepteer hoe een ander is."

Musicaljournaal.nl
"Kinky Boots is een energieke voorstelling, met een positieve boodschap, humor, geweldige shownummers, maar ook mooi gezongen ingetogen ballads. Het publiek heeft een heerlijke avond en komt zingend naar buiten. Naidjim en Jonathan stelen samen de show, maar laten genoeg ruimte aan de Angels en de rest van het ensemble om te shinen."

Theaterparadijs ★★★★★

"De voorstelling is een feest met soms wat venijn, hier en daar ontroering en vooral heel veel vrolijkheid en hilariteit." en "...de hele cast is van hoog niveau .... de acteurs hebben zichtbaar plezier met elkaar en dat spat van het podium af en is voelbaar in de zaal."

Musicalworld.nl ★★★1/2
"Kinky Boots heeft een grote cast, grote productienummers, een flink decor en vooral een grote boodschap. Tolerantie en acceptatie."

Het Parool
"Het is kleurrijk, vrolijk, swingend, bij vlagen zelfs ontroerend en het script is lekker streetwise vertaald".

De Telegraaf ★★★★
"Flamboyante show raakt gevoelige snaar"

NRC ★★

"Wisselend ‘Kinky Boots’ eindigt met knal"