Kiki Schippers met band

do 25 jan 2024 20:15

Bestel

Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade zag weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! 'De Koningin van de Parade' (Het Parool) met 'de beste, prachtigste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen' (NRC) gaat eindelijk het theater in met band. De winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs is bekend van Spijkers met Koppen en andere scherpe satirische bijdrages in de media. In poëtische zinnen switcht ze moeiteloos van de liefde naar wetenschap en van maatschappijkritiek naar verwondering en haar stemt buigt zich teder naar elk instrument. Ze laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel. Men neme een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten en iedere zaal raakt betoverd. Een onvergetelijke avond met Kiki Schippers met Band!

kikischippers.nl

AD en Parool ⭐⭐⭐⭐ - "De vocale registers die Kiki Schippers opentrekt zijn indrukwekkend, maar haar eerste theaterconcert beklijft vooral vanwege de inhoudelijke samenhang. Ze vertelt een verhaal met liedjes."

Volkskrant ⭐⭐⭐⭐ - "In haar sprankelende theaterconcert is Kiki Schippers precies waar ze moet zijn", "Naast pure cabaretliedjes toont Schippers een grote muzikale veelzijdigheid."

Theaterkrant - "De liefdesliedjes, met zowel opgetogen als zwaarmoedige randjes over het einde van een relatie (waarbij de slide gitaar zijn stemmige werk doet), krijgen bijna allemaal een verrassende twist."


Foto: Jaap Reedijk