DJ Workshop

djproducer.school

vr 5 januari 2018 13:00

Bestel

vr 5 januari 2018 14:30

Bestel

De djproducer.school geeft een dj-workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Er staan 2 workshops gepland. Alle kinderen krijgen de beschikking over een eigen dj-set. Ze gaan zelf aan de slag met de knoppen van de dj-set. Ze leren naast mixen en beatmatchen ook scratchen en andere tricks. Wat doet een DJ nu eigenlijk? Hoe tel je de maat? Hoe krijg ik iedereen aan het dansen? Ze leren het allemaal. Na afloop vindt er nog een kleine afterparty plaats om het feest compleet te maken.

Ouders kunnen gezellig een drankje drinken en iets eten terwijl hun kinderen zich muzikaal uitleven. Uiteraard mogen er foto's worden gemaakt van de kids in actie!

djproducer.school

De djproducer.school organiseert workshops op het gebied van dj’en en produceren voor jongeren en volwassenen. Wij komen met onze workshops op diverse scholen en evenementen. Daarnaast hebben we een vaste workshoplocatie in ’s-Hertogenbosch.

Maximaal 50 kinderen per workshop. Alleen kaartje voor de kinderen nodig: ouders kunnen 10 minuten meegenieten (fotomomentje!).