Kasper van Kooten

Speeltijd

vr 7 mei 2021 20:15

Verkoop inactief

 

Wegens Corona nog niet in verkoop.

 

In dit tiende programma gaat Kasper van Kooten terug naar de basis. Geen decor, geen band, maar een man en zijn verhaal. In Speeltijd deelt hij zijn kijk op de wereld, zijn omgeving, maar vooral op zichzelf. Het is tevens een monument voor belangrijke mensen in zijn leven. Met zijn herkenbare humor, timing en zelfspot kijkt Van Kooten eerlijker dan ooit naar zijn eigen zuivere speeltijd. Over missers en geluk, liefde en verslaving. Met ontroerende poëzie en goudeerlijke comedy. Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om te spelen in een theater bij u in de buurt.

Over Kasper van Kooten:

Kasper van Kooten maakte tot nu toe negen avondvullende programma’s; zes solo en drie met muzikanten. Van deze negen werden er maar liefst drie genomineerd voor de VSCD Cabaretprijzen. Van Kooten’s stijl wordt gekenmerkt als "verhalend", “fantasierijk" en “muzikaal”.

Publieksreacties over Speeltijd:

Kasper deed in het kader van deze persoonlijke voorstelling iets bijzonders: hij daagde zijn publiek uit direct na de show een recensie te schrijven. Hier enkele van deze reacties:

“Spreken is zilver, zijn schoenen zijn goud. Eerlijk, heerlijk, gelachen. Dank!”

“Wij vonden het in één woord ‘geweldig’!” 

“Het was een knotsgekke leuke avond. Dank voor het water. Zo gênant als je een hoestbui krijgt.”

“Verrassend, snel, ad rem.”

“Rapportcijfer van de leraar: een 10+.”

“Herkenbaar, warm, afwisselend. Top show!”

Voor meer publieksreacties zie kaspervankooten.tv/pers