Jochem Myjer

Net Alsof (try-out) (12+)

di 16 apr 2024 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

wo 17 apr 2024 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

 

Briefje van Jochem Myjer

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

 

 

 

LET OP - ALLEEN TOEGANG VIA DE CLOSE APP!
Kaarten zijn alleen te gebruiken via onze Close app! Er wordt niet gewerkt met papieren tickets of e-tickets. U krijgt de kaarten een uur voor aanvang van de voorstelling in de Close app. Dit is een vereiste van de producent om doorverkoop te voorkomen. 

Voorwaarden:

  • Zorg ervoor dat uw mobiele nummer bekend is bij de reservering. De app koppelt met ons reserveringssysteem op uw mobiele nummer. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging per mail. Hier kunt u zien welke rij- en stoelnummers u heeft gereserveerd.
  • Zorg dat de Close app geïnstalleerd staat op uw telefoon. Mocht u de Close app nog niet gebruiken, download deze dan hier. De voorstelling komt na reservering in uw app te staan. De kaarten ziet u nog niet in de app, deze verschijnen pas een uur voor de voorstelling, dus 16 april of 17 april om 19.15 uur. 
  • Open de voorstelling na het reserveren vast een keer in de app. Zo blijft u op de hoogte van de laatste informatie en is uw nummer ook bekend in het event.
  • Het is van belang dat uw telefoon een uur voor aanvang van de voorstelling in verbinding staat met het internet (via een mobiele internetverbinding of bijvoorbeeld onze gasten wifi) zodat de kaarten kunnen worden toegevoegd in uw app.
  • Kaarten zijn niet overdraagbaar! U kunt de kaarten dus niet cadeau geven, weggeven of doorverkopen.