Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook (reprise)

do 2 april 2020 20:30

Bestel

De beschikbaar gestelde kaarten voor de Cabaretserie zijn inmiddels uitverkocht. U kunt deze voorstelling alleen nog voor de Normale prijs reserveren.

Vorig theaterseizoen kon u haar al bewonderen in Theater de Stoep, maar voor de mensen die haar funny brain nog niet hebben mogen ervaren, is zij terug met de reprise van Zonder zin kan het ook!

In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Over Janneke de Bijl:

“Haar 'niet zo gezellige' levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.”Joris Henquet, de Volkskrant
“Verbazingwekkend sterke debutant. […] Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak.”– Jacques d’Ancona, Dagblad van het Noorden
“Janneke heeft gewoon een funny brain.”Sanne Wallis de Vries

Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

Lees hier een rechtenvrij interview met Janneke.