Hendrik Groen

Zolang er leven is

wo 22 januari 2020 20:15

Bestel

De beschikbaar gestelde kaarten voor de Toneelserie zijn inmiddels uitverkocht. U kunt deze voorstelling alleen nog voor de Normale prijs reserveren.

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! 

Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. 
Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Extra leuk: in Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wil jij jouw koor aanmelden, mail naar: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl !

Regie: Gijs de Lange, Bewerking: Léon van der Sanden

Cast: Beau Schneider, Mike Weerts, Rufus Hegeman, Britte Lagcher, Myrthe Burger, Cynthi Abma / Anne-Marie Jung

 

Hendrik Groen over de voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken:

“Heerlijke avond uit. Goed gedaan jongelui. :)” - Hendrik Groen

De pers over Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken:

“Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden” ★★★★ - Trouw

“Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.” ★★★ - Theaterkrant

“Een mooie mix van luim en ernst, ontroering en ontspanning.” - Noord-Hollands Dagblad ­­

“Rebelse oudjes op bühne” - Telegraaf