Het Grote Broer Zus Festival

Speeltuin + Bere Boos +
Mannetjes met plannetjes
zo 17 feb 14:30

Bestel

Speeltuin +
Er was weer... Sneeuwwitje +
Mannetjes met plannetjes
zo 17 feb 14:30

Bestel

Speeltuin +
Mannetjes met plannetjes
zo 17 feb 15:30

Bestel

Een festival voor het hele gezin, dus ga vooral met je grote broer of zus mee naar het theater!

De hele familie dompelt zich onder in de wereld van theater met dit stoere, speelse en spannende festival voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Met voorstellingen in de theaterzalen en een uitgebreid programma in de foyer.

Programma:

14.00 uur inloop (theater geopend) – speeltuin in foyer

14.30 uur tot 15.00 uur - Bere Boos - kinderen 2 tot 6 jaar – KZ (publiek max. 120)

Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Waarom Evy zo boos is, dat weet ze niet. Maar ze is het wel. Dat weet ze zeker! Dus pakt ze haar kleine koffertje en gaat weg. Weg van huis en weg van papa en mama. Heel ver weg van alles en iedereen waar ze boos op is. Maar waar gaat ze heen? ‘Bere Boos!’ is een grappige, herkenbare en interactieve voorstelling over boos zijn, weglopen, thuiskomen en zelf de wereld ontdekken.

14.30 uur tot 15.00 uur – Er was weer… Sneeuwwitje - kinderen 4 tot 10 jaar - podium GZ (publiek max. 50)

En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde. Nou, niet helemaal. Want wat gebeurt er daarna? Sneeuwwitje komt erachter dat prinses zijn helemaal niet zo makkelijk is als ze dacht. Dat ze prinsessendingen moet leren en sommige dingen niet meer mag nu ze prinses is. En de dwergen komen erachter, dat het leven zonder Sneeuwwitje ook niet zo simpel is. Kunnen ze weer terug naar hoe het vroeger was?

15.30 uur tot 16.15 uur - Mannetjes met plannetjes - kinderen 2 tot 10 jaar – GZ (publiek max. 350)

Een stoere, energieke en beeldende jeugdtheatervoorstelling over drie mannetjes met heel veel plannetjes. De mannetjes zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens.  Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje. “Wat fijn dat jullie mijn vogeltje hebben gevonden! Ik kan er niet meer voor zorgen en daarom moeten jullie dat voor me doen. Liefs, Oma. PS: wat je ook doet, laat de vogel niet uit de kooi!” Op slag veranderen de plannetjes van de mannetjes!

16.30 uur einde 

Boek nu een voordelige en gezellige middag uit voor het hele gezin!

U maakt de keuze uit:
1) speeltuin + 2 voorstellingen: 'Er was weer… Sneeuwwitje' + 'Mannetjes met plannetjes' voor slechts € 12,50
2) speeltuin + 2 voorstellingen: 'Bere Boos' + 'Mannetjes met plannetjes' voor slechts  € 12,50
3) speeltuin + voorstelling 'Mannetjes met plannetjes' voor € 10,-


(Toegangsprijs is inclusief garderobe)