Stichting Groninger Studenten Cabaret Festival

TRY-OUT TOUR

ma 4 november 2019 20:30

Bestel

di 5 november 2019 20:30

Bestel

De 33ste Try-Out Tour van het Groninger Studenten Cabaret Festival barst bijna los! Na drie spannende en drukbezochte auditiedagen presenteert het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival haar zes halvefinalisten door heel Nederland. Opkomend talent zal iedereen versteld laten staan! Laat je bespelen en boeien door deze zes cabaretiers en bekijk de kweekvijver van het Nederlandse cabaret van dichtbij.

Dus, ben jij benieuwd wie waar en wanneer op de planken staat?

U mag zelf bepalen wat u betaalt!

 

Zie hieronder de deelnemers:

Kai Bodewitz


Kai Bodewitz is geboren en getogen in Eindhoven, 18 jaartjes jong en geboren en getogen in naar eigen zeggen: “Eindhoven: de gekste”.
Zijn passie voor cabaret ontstond toen hij een DVD van Jochem Meyjer bekeek. De bewondering is groot en Kai droomt er dan ook van om elke dag mensen te verbazen met iets wat men nog nooit gezien heeft. Op muzikaal gebied is hij ook een duizendpoot. Gitaar, piano en Cajon, geen probleem, hij bespeelt ze allemaal. 
Kai is in zijn 2de jaar van zijn studie Onderwijsassistent gestopt om zich te focussen op zijn carrière. Met zijn show genaamd: ‘'Doe ff gewoon’' heeft hij al een aantal keren mogen spelen in grote en kleine theaters door heel Nederland. Hierin vertelt hij wat er allemaal in zijn hoofd omgaat en neem je een kijkje in zijn wereld en alles wat hem tegenhoudt.

 

Alyssa Gonzalez


Alyssa is 24 jaar en is kersvers afgestudeerd aan de opleiding Kleinkunst aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Onvermijdelijk woonde zij dan ook de afgelopen vijf jaar in België en is haar gevoel van ergens thuis te horen hinderlijk verstoord. Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Capelle aan de IJssel en quasi volwassen geworden in Antwerpen, voelt zij zich een Nederlander in België en een Belg in Nederland. Alyssa is actrice, cabaretière en stand-up comedian en hierdoor hebben haar voorstellingen een aparte vorm waarvan je je vinger er niet op kunt leggen wat het is. Gelukkig maar. Het is raar, kwetsbaar, ongemakkelijk en waarschijnlijk ga je tegelijkertijd flink opgehelderd en in de war naar huis. In de zomer van 2017 stond zij met haar solovoorstelling op Theaterfestival de Parade en in 2016 in het voorprogramma van Wim Helsen. Nu is het tijd voor de volgende uitdaging, Het Groninger Studenten Cabaret Festival!

 

EMMA


EMMA is een muzikaal trio, bestaande uit Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes. In samenwerking met tekst- en liedschrijver Maarten Hopman maken zij, vanuit hun millennial perspectief, voorstellingen over wat hen wel- of juist niet doet bewegen. Maartje, Mirjam en Eva zijn alledrie afgestudeerd aan de muziektheater opleiding van het ArtEZ conservatorium in Arnhem, waar ze elkaar hebben leren kennen. Muzikaliteit staat in hun maakproces voorop en ze delen een liefde voor meerstemmig zingen. Ook Maarten Hopman studeerde af aan de muziektheater opleiding van ArtEZ en specialiseerde zich in geëngageerd schrijven voor muziektheater. 
EMMA was o.a. te zien op het Café theater festival Utrecht en Zwolle, Stukafest, het Midzomergracht festival en het Amsterdams Kleinkunst Festival. 


Oscar Smit


Wanneer ben je volwassen? Als je op zaterdag voor de hele week boodschappen doet? Als je zelf een wastafel monteert? Of is het als je op vrijdagavond alleen bent, om half tien naar bed gaat, en dat stiekem heerlijk vindt?
In ‘26’ zoekt Oscar naar antwoorden. Zijn programma is een klassieke coming-of-age film, maar dan in stand-up comedy vorm. 
Een voorstelling voor jong en oud! Maar toch vooral voor de mensen daartussenin.


Jaromir Palthe


Jaromir Palthe is 21 jaar en studeert International Communication aan de Hanzehogeschool Groningen. “Ik studeer niet omdat het kan maar omdat het moet” aldus Jaromir.
Jaromir is geboren in Den Haag waarna hij al snel voor een paar jaar naar Curaçao verhuisde. Terug in Nederland in een boerendorpje in Overijssel besloot hij om te gaan studeren in de mooiste stad van Nederland: Groningen. Hij is nu klaar voor een nieuwe stap, dus stapt hij de planken op als deelnemer van het 33ste GSCF. In zijn show ‘De harde realiteit’ staat het verschil tussen verwachtingspatronen en de uiteindelijke realiteit centraal, hoe ga je hier eigenlijk mee om?! 
Jaromir zijn verwachting is een volle Stadsschouwburg in november. Nu de realiteit nog.


Teun van den Elzen


Teun van den Elzen is 26 jaar. Hij werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek.