34e Groninger Studenten Cabaret Festival - Finalistentour (try-out)

Op basis van: Pay What You Want achteraf!

ma 2 november 2020 19:30

Bestel

ma 2 november 2020 21:30

Bestel

di 3 november 2020 19:30

Bestel

di 3 november 2020 21:30

Bestel

Veel grote cabaretiers, onder wie Jochem Myjer en Theo Maassen zullen je vertellen dat er niets boven Groningen gaat! Het zijn slechts twee van de grote cabaretnamen, die aan het begin van hun carrière naar het noorden afreisden om daarna huiswaarts te keren als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De rest is geschiedenis.

De deelnemers aan de 34e editie van dit geheel door studenten georganiseerde festival, proberen hun grappen op dit moment nog uit voor de spiegel op hun studentenkamer en aan de bar in hun stamkroeg. Na een intensief traject waarin zij begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie talenten die in het najaar van 2020 de finale halen, een tour maken langs de theaters in het hele land. Ben jij erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven?

De halve finalisten van het 34ste Groninger Studenten Cabaret
Festival zijn bekend!

De 34ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival

Na twee drukbezochte auditiedagen in Utrecht en Amsterdam zijn onze vier halve-Finalisten van het
34ste Groninger Studenten Festival bekend, dit zijn: Felix van den Berg, Ramon Chatrer, Luuk Ransijn
en Eva Willems.

Na de zomer zullen zij hun acts in theaters van verschillende steden door heel Nederland
perfectioneren tijdens de Try-Out Tour. In deze periode worden zij klaargestoomd om in de halve
finale op 13 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen.

Felix van den Berg

Felix van den Berg heeft vorig jaar aan het Amsterdams Studenten Cabaret Festival meegedaan en hier zelfs de finale gehaald. Deze leerzame en mooie ervaring heeft het hem gemotiveerd om dit jaar mee te doen aan het Groninger Studenten Cabaret Festival.  Hij wil graag gebruik maken van het Groningse podium zodat hij nog verder kan groeien in zijn cabaret en optreden. 

Ramon Chatrer

Het thema van Ramon zijn show is: Roestplaats. Een muzikale cabaretvoorstelling die op zoek gaat naar onze lusten en driften. Aan de hand van rauwe kleinkunst en manische hersenspinsels gaat hij met het publiek op zoek naar de kanten die wij verhullen als mens. Het is interactief, spannend, komisch en persoonlijk. In Roestplaats bevraagt en bezingt hij, maar wordt vooral zijn worsteling getoond hoe je om moet gaan met woede en verlangens. Hoe ga je om met die woede als je eigenlijk liefdevol wil zijn?


Hij is afgestudeerd aan het Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en heeft al veel huiskamer en klein theaterfestivals gespeeld. Nu is hij nieuwsgierig naar het grotere podium, Ramon Chatrer!

Luuk Ransijn

Luuk maakt muzikaal cabaret door middel van eigen liedjes en conferences, zo brengt hij een eerlijk programma. Een voorstelling die draait om identiteit en hoe je jezelf in de weg kan zitten bij het nastreven van je eigen geluk.

Eva Willems

Eva haar voorstelling ‘Bloeiend’ gaat over hoe je nou eigenlijk tot bloei kan komen. Je leven leiden zonder dat je je te veel aantrekt van anderen of je laat leiden door je eigen onzekerheden. In haar voorstelling zitten zowel liedjes, sketches als conferences. Eva Willems is vorig jaar afgestudeerd aan het Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en heeft voorheen meerdere malen de Try-Outs van het Groninger Studenten Cabaret Festival gepresenteerd.