Gers Pardoel

neemt je mee de theaters in!

do 7 maart 2019 20:15

Bestel

“De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal”, aldus Gers.

Na de succesvolle theatertour in Vlaanderen komt Gers nu ook naar de Nederlandse theaters. Samen met zijn band brengt Gers zijn grootste hits, exclusieve nieuwe songs, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij Gers uit de school klapt en voor het eerst ook het verhaal vertelt achter onder andere de nummers ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’.

Afgelopen weekend heeft Gers Pardoel zijn succesvolle theatertournee in Vlaanderen afgesloten met een uitverkochte zaal in Stadsschouwburg Antwerpen! Vele uitverkochte, grote schouwburgzalen in Vlaanderen gingen Antwerpen voor. Pardoel is momenteel razend populair bij onze zuiderburen. Hij is bovendien sinds dit seizoen als coach te zien bij The Voice Kids in Vlaanderen.

Nederlandse tour
Na dit grote succes in België is Nederland aan de beurt! Gers komt samen met zijn band ook naar de Nederlandse theaters met een fonkelnieuwe, enerverende en 100% pure theatershow. Een absolute must-see!

Tijdens deze intieme show neemt Gers het publiek mee op een ongekende muzikale reis. U zult genieten van zijn persoonlijke verhaal: van de lomschool naar artiest. Het afzien, de twijfel, de overtuiging, het gevoel. Is het nu het goede gevoel? Voortslepende onduidelijkheden op weg naar de top. Het ploeteren werd beloond. En hoe! Zijn muziek sloeg aan en in als een bom! De gevolgen van Gers zijn ‘route’ zijn echt hoorbaar.

Gers speelt de grote hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft. Dat legt hij u nog wel uit. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij u Gers persoonlijk leert kennen en hij voor het eerst het verhaal vertelt achter ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’.

Gers verheugt zich erop om met zijn band ook voor u te mogen spelen in een van de Nederlandse theaters.