Fuad Hassen

Remmende Voorsprong

vr 8 mei 2020 20:30

Afgelast

De beschikbaar gestelde kaarten voor de Cabaretserie zijn inmiddels uitverkocht. U kunt deze voorstelling alleen nog voor de Normale prijs reserveren.


“Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is” (de Volkskrant) en “een getalenteerd comedian” (NRC) werd er geschreven over Fuad. Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl veroverde Fuad al vele harten. “Publiek is in goede handen,” lazen we ook al in de krant.

De derde comedyshow van Fuad gaat op die voet verder. Fuad is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen?  

Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

Over 'Remmende Voorsprong':
Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

De pers over Fuad Hassen:

“Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.”  - DvhN

“Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft” - NRC

“…smaakvol, charmant en zonder verwijten. Hij heeft zelfs al snel de lachers op zijn hand” - Theaterkrant