Fien & Teun

Feest op de boerderij! (2+)

zo 5 november 2017 14:00

Bestel

Fien & Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, bekend van het RTL Telekids programma dat dagelijks te zien is, gaan nu het theater in met hun eigen oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’. In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de kinderen en hun ouders of opa en oma van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer. 

Boerderij Experience
Hoe voelt de vacht van een koe? Of een schaap? Tijdens de Boerderij Experience kunnen kinderen de imitatievacht van vier houten dieren aaien. Naast deze leuke ontdekkingsactiviteit is er ook een kleurhoek vol met tekeningen en tijd voor uw bezoekertjes om zich te laten schminken. Alles natuurlijk geheel in de stijl van Fien & Teun. Tot slot kunnen de kinderen met twee grote Fien & Teun-vloerpuzzels aan de slag. Lukt het ze om de stukjes groenten op de juiste plek in de moestuin te plaatsen?

Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Download hier de leuke kleurplaat van Fien en teun!

Foto: Wim Lanser

Foto: Wim Lanser

Foto: Wim Lanser

Foto: Wim Lanser