Ernst, Bobbie en de rest

Geklungel in de jungle (4+)

za 1 februari 2020 13:30

Bestel

za 1 februari 2020 16:00

Bestel

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Het AD gaf deze voorstelling de maximale score van 5 sterren en schreef erover: ‘Ernst en Bobbie handhaven zich al 20 jaar met gemak aan de top van het kinderamusement in Nederland’ en ‘Ernst en Bobbie weten hun publiek te boeien en letterlijk in beweging te brengen. Er wordt gezongen, gejoeld, geschreeuwd en gegild. Het maakt Geklungel in de jungle tot een theaterbelevenis voor jong en oud.’

Extra bij te boeken: Pannenkoeken & Poffertjesfeest. € 7,50 per persoon - pannenkoeken & poffertjes + glaasje siroop. Aanvang 12.30 uur (voor de eerste voorstelling) & 17.40 uur (na de tweede voorstelling).