Dutch Eagles

Gold

za 30 november 2019 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

Dutch Eagles. Gold.

Vaste bezoekers weten inmiddels dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush deden willen ze op deze avond met u delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken. Doe simpelweg uw ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s. Zet uw tanden erin en verzeker u ervan dat het goud is dat deze mannen in handen hebben! 

Dutch Eagles presenteren trots nieuwe theatertour Gold

De iconische Dutch Eagles presenteren hun nieuwe theatertour Dutch Eagles Gold. In dit programma zullen hits van de Eagles gecombineerd worden met andere nummers uit de ‘gouden periode’ van de popmuziek. Van oktober 2019 tot en met maart 2020 is dit programma in de Nederlandse theaters te zien.

Het publiek kan van Dutch Eagles Gold het gebruikelijke – en succesvol gebleken recept verwachten: IJzersterke meerstemmige samenzang en weergaloze gitaarsolo’s. Als echte goudzoekers delen de Dutch Eagles hun vondsten met het publiek en combineren ze de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

De samenstelling van de Dutch Eagles Gold tournee is als volgt: Dennis Allaert – gitaar & zang, Arto Boyadjian - gitaar, pedal steel & zang, Andre Kemp - drums & zang, Ruben van Mastrigt - toetsen & zang, Ivo Dinkelaar - gitaar & zang, Jens Huigen - basgitaar & zang. 

Dutch Eagles Gold is achtenzestig keer te zien tussen 3 oktober 2019 en 28 maart 2020 in de Nederlandse theaters. Meer informatie over de tournee en de volledige speellijst is te vinden op www.dutcheagles.com