Dikkie Dik en de taart (2+)

gespeeld door Kira Kool

zo 15 maart 2020 10:30

Bestel

zo 15 maart 2020 11:30

Bestel

De voorstelling van 10.30 uur is niet meer te boeken in de Peuterochtendserie omdat deze voorstelling is uitverkocht! 11.30 uur is op dit moment nog wel in Serie te boeken.

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Dikkie Dik en de taart'. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Over Kira Kool
Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superifcial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen.
U zag Kira eerder in “Gonnie en Gijsje samen op stap”, de jeugdvoorstelling die in januari in Theater de Stoep stond.