De Partizianen

Het Leven An Sich

za 30 november 2019 20:30

Laatste kans

De beschikbaar gestelde kaarten voor de Cabaretserie zijn inmiddels uitverkocht. U kunt deze voorstelling alleen nog voor de Normale prijs reserveren.

 

Het Leven An Sich: een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’!

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma. Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen.  
De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.

De pers over 'Het Leven An Sich':

Elk typetje in deze voorstelling verdient bewondering, net als de muziek, het decor en het licht. Met het leven an sich hebben Gast en Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt. De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch."De Volkskrant (★★★★★)

(…) De Partizanen leveren met Het leven an sich een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.” - De Telegraaf (★★★★)

"Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed bij de Partizanen. Het leven an sich is een programma dat er echt toe doet."  – Theaterkrant (keuze van de criticus)

“De Partizanen rekenen af met alle dikdoenerij (…) De Partizanen tonen dat zij gave types kunnen spelen die, laverend tussen moedwil en misverstand en strompelend door het ongemakkelijke bestaan, altijd herkenbaar blijven." - Algemeen Dagblad (★★★★)

"Een voorstelling van De Partizanen kenmerkt zich door de vele losse en vaak enigszins absurde sketches, die ogenschijnlijk geen onderling verband houden, maar die intussen allemaal met elkaar zijn vervlochten. Zo ook deze voorstelling." - Cabaret.nl (★★★★)

"De Partizanen zijn op hun best wanneer ze hun strakke vorm combineren met scherpe maatschappijkritiek. Dan laten ze zien dat ze met recht tot de nieuwe top van het Nederlands cabaret gerekend kunnen worden.”Trouw (★★★)