Dennis van Aarssen

Start spreading the news

do 28 november 2019 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

Wat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin The voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis van Aarssen de finale te winnen.

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verrassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Het staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

The Voice-winnaar Dennis van Aarssen komt met eerste theatertour  

Zojuist bekendgemaakt in ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538: Vanaf september 2019 is Dennis van Aarssen met zijn eerste theatertour ‘Start spreading the news’ te zien in de Nederlandse theaters. Begeleid door de 10-koppige bigband BOSCO brengt de nieuwe jazz-zanger herkenbare en swingende nummers van o.a. Frank Sinatra en Michael Bublé naar het theater.

Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé zijn belangrijke inspiratiebronnen voor de Gorinchemmer, maar het was het album ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij artiest wilde worden. Hij verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten en besloot vorig jaar zich aan te melden voor ‘The voice of Holland’. Tijdens de negende editie van het populaire tv-programma wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis de finale te winnen.

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour en Stromae. Hij zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

‘Start spreading the news’ is vanaf 19 september in meer dan 30 theaters door heel Nederland te zien. De theatertour wordt op 23 december groots afgesloten in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Kaarten voor de theatertour zijn te koop via www.ntk.nl of via de website van het theater.  

Vrijdag 19 juli was Dennis te gast bij 'Zomer met Art'. Kijk hier het fragment terug.

Ook mocht Dennis een muzikaal voorproefje geven, dit deed hij met het nummer 'Come Fly With Me' van Frank Sinatra: Bekijk hier

Lees via deze link het interview met Dennis van Aarssen: klik hier!