Dennis van Aarssen

Christmas When You're Here

za 23 dec 2023 20:15

Bestel

Dennis van Aarssen keert deze kerst samen met zijn DvA Bigband terug in het theater met Christmas When You’re Here. Tijdens deze swingende, feel good Bigband show vol humor vertelt Dennis persoonlijke verhalen over de feestdagen en zijn favoriete kerstsongs! Naast de grootste kersthits van o.a. Bing Crosby, Jamie Cullum en Franks Sinatra, brengt Dennis ook originele kerstliedjes van zijn eigen kerstalbum.

Kortom: een heerlijke avond over de essentie van kerstmis, uiteraard met de mooiste kerstliedjes van vroeger en nu!

 

 

 

 

Eindtijd: +/- 23:05 uur (inclusief pauze)

"De arrangementen met ritmesecties, blazers en strijkers zijn allemaal even verrassend, deze cd is bijna on-Nederlands. Sterren: buitencategorie" (Dr Jazz, juni '22).

"Hij swingt ongeremd en strak als Michael Bublé en zijn andere held, Frank Sinatra. Wat een genot dat er nog steeds twintigers zijn die voluit gaan voor de klassieke bigbandjazz en het betere croonerswerk". (Jazzflits, januari '22)

"Op 'How to live' wordt Dennis begeleid door zijn DvA big band, die traditie en moderniteit treffend samenvoegt." (Jazzism, december '21)

"Zijn eigen stukken staan als een huis. Als geen ander blijkt hij nog echt iets te kunnen toevoegen aan de ouderwetse swing".  (Nieuwe Noten over 'How to live',  juni 2022)

"Wat je het meest bijblijft van dit optreden: Van Aarssen die je aan de hand meeneemt en het publiek gewoon een heerlijke avond bezorgt." (Nieuwe Noten over de live show, juni 2022)