De Gestampte Meisjes

F*KE IT

wo 3 maart 2021 20:30

Verkoop inactief

 

Wegens Corona nog niet in verkoop.

 

Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten? Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen want ‘De show must go on’. Het publiek komt immers voor een Magic Show? Ze willen voor één avond ontsnappen aan de realiteit en zitten toch niet te wachten op kwetsbaarheid of persoonlijke verhalen? Dus fake it, ‘till you make it! Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc te spannend vindt om te doen en het eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald? 

F*KE IT is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Vol magie, illusies en humor. Je zult dingen zien die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. Want zoals de grote Houdini ooit zei…

De Theaterkrant over F*KE IT: “Een jong, aanstormend theatercollectief dat uit drie energieke, sympathieke podiumpersoonlijkheden bestaat kan een potje breken. Hun spelplezier spat er aan alle kanten af en hun enthousiasme is aanstekelijk en bezorgt ook het publiek een vrolijke avond”. “Aanstekelijke vrolijkheid, strakke dansjes en veel gekibbel”

Cabaret.nl : "Met een goed getimede act met lampjes zetten ze de toon en blijft de voorstelling boeien” en “Magische kwetsbaarheid”. “Ze laten een frisse wind waaien op het podium met hun eigenzinnige karakters”