Daniël Arends

Meer van hetzelfde (deel 1)

do 24 oktober 2019 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

Voor de laatste losse plaatsen kunt u de kassa bellen (0181-652222).

 

Schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant.

Daar is hij weer, lieve mensen. Met zijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u van hem gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (deel 1).

Daniël is sinds 2003 lid bij Comedytrain. Hij is wekelijks in Toomler te zien en speelde o.a. in de film Bro’s Before Ho’s. In 2018 stond Daniël in een uitverkocht Martiniplaza (Groningen) en was zijn extra show in Paradiso (Amsterdam) binnen een uur uitverkocht.

De pers over zijn vorige voorstelling De Afterparty:

“Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen. (…) Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.” - NRC (★★★★)

“Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college. (…) het is een sluitend, compact relaas.” - DAGBLAD VAN HET NOORDEN (★★★★) 

“Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…)  Van grof naar invoelend en weer terug.”TROUW (★★★)