The Sound of Christmas

vol = vol

zo 22 december 2019 17:00

Bestel

zo 22 december 2019 20:00

Bestel

Op 22 december om 17.00 uur en om 20.00 uur begint je kerst goed in Theater De Stoep, een avond vol oude vertrouwde en modernere kerstliederen.

De muziek wordt omgeven door een verhaal ‘met een knipoog’ en een kerstboodschap. Naast Gospelkoor Crossroads verleent MusicAll dit jaar haar medewerking op verrassende en uiteraard muzikale wijze.

Het thema van dit jaar is eeuwenoud en actueel tegelijk: vol = vol. Een bijzonder rekensommetje dat politiek behoorlijk wat stof op heeft doen waaien de afgelopen jaren. Nieuw is de gedachte echter niet. De herbergier die Jozef en Maria naar een stal verwees vond het ook: in zijn herberg was geen ruimte voor een hoogzwangere vreemdeling en haar man. Ze moesten maar in een dierenverblijf overnachten.

Dat idee heeft hem geen windeieren gelegd, hoorden we vorig jaar al: een keten van herbergen ontstond (The Holy Stables), omdat iedereen wel wil overnachten op de plaats waar Jezus is geboren. Het gaat de herbergier voor de wind. Dit jaar vertelt hij hoe ‘vol = vol’ helemaal past in zijn leven – en volgens hem ook in dat van ons.

Er is nóg een gast, die ook een rekensommetje maakt. Een iets ander sommetje, maar net zo wáár.

Reken maar dat het een avond wordt vol zang, muziek en kerstsfeer.

Eindtijd voorstelling van 17:00 uur: ± 18:45 uur (geen pauze)
Eindtijd voorstelling van 20:00 uur: ± 21:45 uur (geen pauze)