Claudia de Breij

Nu

do 27 september 2018 20:15

Bestel

vr 28 september 2018 20:15

Bestel

za 29 september 2018 20:15

Laatste kans

Tijd voor revolutie!

Het nieuwe programma ‘Nu’ van Claudia de Breij wordt wederom een voorstelling, waarin de actualiteit een belangrijke rol speelt. Net zoals veel mensen weet Claudia ook niet goed wat ze aan moet met de beangstigende verhalen, die elke dag de nieuwssites en kranten vullen. Maar ze vond de afgelopen maanden heil in de zaken waar zij wél in gelooft: mooie muziek, goede boeken, memorabele speeches van inspirerende leiders en imposante kunst. “Negativiteit is niet met negativiteit te bestrijden. Dus zoek ik steun in zaken waar ik wél van weet dat ze goed zijn en dat ze mensen kunnen helpen om een weerwoord te vinden. Het is tijd voor een revolutie en dit is voor mij de manier om daarmee te beginnen.” Aldus Claudia.

Arrangement: Borrel met Bitterballen na de voorstelling

Onze VIP foyer is voor u gereserveerd! Op vertoon van uw arrangementticket is de bar een uur voor u geopend voor het bestellen van drankjes. Er wordt rondgelopen met bitterballen. 

€ 10,- per persoon*
_______________________________________________________________________
U kunt reserveren via de website, hiernaast onder EXTRA'S bij de juiste datum of aan de kassa, telefonisch (0181-652222).

* Alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Vol=vol!

(u hoeft niet vooraf naar het theatercafé om uw bestelling door te geven, zoals bij het Nazitarrangement)

 

 

 

Hiernaast onder Extra's kunt u voor de juiste dag uw arrangement bestellen