Bossen

Van de makers van Stefano Keizers met medewerking van meer dan 100 BN'ers

do 22 feb 2024 20:15

Bestel

Vanaf oktober komt er een groots spektakel naar de Nederlandse theaters!

Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land. 

Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers.

Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing!

En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien. 

 

Gover Julius Samuel Meit is een Nederlands cabaretier en kleinkunstenaar. Van 2015 tot en met 25 januari 2023 leefde hij als zijn alter ego Stefano Keizers. Sinds maart 2023 is hij Donny Ronny. Donny Ronny is het nieuwe alter ego van cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit. Zijn vorige alter ego Stefano Keizers won in 2016 de Wim Sonneveldprijs (juryprijs) op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. Al jaren spot hij met de theaterregels en zichzelf, in zijn drieluik Erg heel (2018), Sorry baby (2020) en Hans Teeuwen (nu te zien in theaters). Maar ook op televisie waar hij alle spelprogramma’s afgaat.