Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe (reprise)

di 4 februari 2020 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

wo 5 februari 2020 20:15

Uitverkocht / Wachtlijst

Wees nou eerlijk , Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden,verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop. 

Zo horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom. Nou ja, zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers; met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. 

En ach, je moet maar zo denken; als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

AD: "Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleed­partijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste ­intenties, een chaos ­creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen on­uitputtelijk."

NRC"Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn."

Eindtijd 4 februari 2020: ± 22:35 uur (inclusief pauze)
Eindtijd 5 februari 2020: ± 22:35 uur (inclusief pauze)