Ashton Brothers

Brothers

vr 17 mei 2024 20:15

Bestel

Dwars door fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart.

‘No man is an island’ (John Donne, 1624)
Met hun gloednieuwe show BROTHERS brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar, aan de tribe die ze samen vormen. Met onverschrokken “visuele poëzie en  absurdistisch variété” (De Telegraaf) nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

Met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda, en Timo Bakker

Recensies

Theaterkrant - Keuze van de criticus: "We weten allemaal dat theater ons een paar uurtjes naar een andere, bijzondere wereld kan loodsen. Maar de hallucinerende manier waarop de Ashton Brothers in hun nieuwste programma het publiek in vervoering brengen en naar een ander universum schieten overtreft werkelijk alles."

Het Parool: "Wie de Ashton Brothers waardeert, krijgt waar hij voor komt. Een overdadig decor, acrobatiek, muziek, humor en donkere romantiek. Die ingrediënten zijn niet nieuw, de manier waarop ze gepresenteerd worden ook niet per se, maar de meeste scènes voelen toch fris aan."

De Volkskrant ★★★★★ - "De Ashton Brothers verpakken hun boodschap in grandioos entertainment"