Andries Tunru en Stefan Hendrikx

Dubbelcabaret: Andries Tunru & Beperkt Houdbaar

wo 15 mei 2019 20:30

Bestel

Een geïmproviseerde comedyfilm.

Dubbelcabaret: Andries Tunru & Beperkt Houdbaar

Twee cabaretvoorstellingen in één. Onder de noemer dubbelcabaret zie je twee verschillende voorstellingen: de solovoorstelling 'Vlees, vis wal en schip' van Andries Tunru en een unieke improvisatievoorstelling van Beperkt Houdbaar (Stefan Hendrikx en Andries Tunru).

Andries Tunru – Vlees, vis, wal en schip

Andries vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt? De jury van de Koningstheateracademie over Andries in Vlees, vis, wal en schip: “Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia”. Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.

Beperkt Houdbaar

In ‘Beperkt Houdbaar’ improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru, winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015, aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles erop en eraan. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is uniek en het publiek bepaalt waar het verhaal over gaat. Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van! Andries en Stefan worden begeleid door pianist Joep Hullegie.