ALL STARS DE MUSICAL

(Try-out)

di 25 september 2018 20:15

Bestel

wo 26 september 2018 20:15

Bestel

Een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger! 

Met de Hit-Klassieker ‘Toen ik je zag’!

Een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Want ook nu is het wekelijkse potje van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. Al hebben de vrouwen er anno 2018 ook opeens verstand van. De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen!
Frank Lammers regisseert ‘All Stars’. Voor zijn regie van ‘Dromen zijn bedrog’ won hij een Musical-award: “‘All Stars’ heeft een speciaal plekje in mijn hart en ik kan niet wachten om van de musical net zo’n groot succes te maken als de film.”

Cast: o.a. Urvin Monte (Mark), Lucas Hamming (Johnny), Bart van den Donker (Peter), Jasper Demollin (Paul), Alex Hendrickx (Bram), Mike Weerts (Willem), Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever. Levi van Kempen deelt de rol van Hero met Jim Bakkum.

All Stars wint allereerst All Stars Voetbaltoernooi