Hoe reserveer ik mijn tickets in de Coronaperiode?

Onze zalen zijn ingericht op 1,5 meter afstand. Alleen personen uit 1 huishouden mogen bij elkaar zitten in de zaal. In de periode dat de Corona-maatregelen van kracht zijn, is er geen rij- en stoelnummer vermeld op uw ticket. U koopt een ticket binnen een bepaald tijdslot. Per twee aaneensluitende stoelen worden er telkens minimaal drie stoelen vrijgehouden, zodat 1,5 meter maatregel gewaarborgd blijft. Het grootste deel van de zaal is gebaseerd op 2 stoelen naast elkaar, op een aantal rijen zijn dit steeds 3 stoelen naast elkaar danwel 1 stoel.  

Wanneer u kaarten reserveert voor een voorstelling via de website, krijgt u de keuze uit 1 persoon (solo), 2 personen, prijs per ticket of 3 personen, prijs per ticket. Wanneer u meer dan 3 tickets wilt reserveren, kunt u dit zelf samenstellen. Houdt u er wel rekening mee dat het kan voorkomen dat u niet op dezelfde rij zit (zie zaalindeling hieronder). Wanneer u kaarten wilt reserveren voor meerdere huishoudens (bijvoorbeeld: u wilt de voorstelling samen bezoeken met uw partner en uw tante) reserveert u dan in aparte orders of hou hier rekening mee tijdens het reserveren. U reserveert dan eenmaal 2 personen, prijs per ticket en eenmaal 1 persoon (solo) zodat u 3 tickets heeft en toch op afstand zit in de zaal.

Let op uw tijdslot
Op uw tickets staat het tijdslot waarbinnen u wordt verwacht bij de zaaldeur van het theater. U wordt op volgorde van binnenkomst geplaatst op de dan beschikbare plaatsen zodat u niet voor elkaar langs hoeft te lopen op een rij.

Kindervoorstellingen

Voor kindervoorstellingen gelden aparte regels, kinderen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar of van volwassenen.

Vanaf 1 januari 2021 zijn de kindervoorstellingen anders ingericht (zie ook afbeelding hieronder). Wanneer u reserveert voor uzelf, uw partner en uw 2 kinderen, reserveert u 2 normale kaarten en 2 kinderkaarten (prijzen zijn gelijk). Op uw ticket krijgt u een rij toegewezen en een tijdslot. Op de dag van de voorstelling neemt u binnen uw tijdslot plaats op die rij op volgorde van binnenkomst, naast elkaar met de kinderen aan uw rechterzijde. De volgende bezoeker houdt 2 stoelen afstand en neemt eveneens plaats met de kinderen aan de rechterzijde. Op deze wijze blijft er voldoende afstand tussen de volwassenen. De rij voor en de rij achter uw rij blijven leeg.

Bekijk hier ons protocol!

 

 

 

Grote Zaal en Kleine Zaal - reguliere voorstelling

Jeugdvoorstelling Grote Zaal en Kleine Zaal