Theater de Stoep zoekt Hoofd Bedrijfsvoering

do 7 december 2017

Theater de Stoep en het Centrum voor  de Kunsten vormen samen met De Boekenberg het culturele hart van de gemeente Nissewaard. Het theater en het Centrum voor de Kunsten zijn onderdeel van de gemeentelijke organisatie.

De organisatie kenmerkt zich door een open bestuursstijl en korte lijnen, waardoor mensen elkaar makkelijk vinden.

Het theater ontvangt jaarlijks ongeveer 70.000 bezoekers bij voorstellingen, evenementen en zakelijk gebruik . Een meerjarig bedrijfsplan geeft richting aan de doelstellingen van het in 2014 geopende door Ben van Berkel ontworpen theater. Het theater presenteert een breed aanbod aan voorstellingen in de grote (650 stoelen) en de kleine zaal (200 stoelen) voor een verzorgingsgebied van ruim 160.000 inwoners.

Het Centrum voor de Kunsten is een ondernemende netwerkorganisatie die staat voor gezamenlijk ontdekken, beleven en ontwikkelen van creativiteit door het aanbod van lessen, workshops projecten en andere initiatieven.

Wij zijn op zoek naar een Hoofd Bedrijfsvoering voor Theater de Stoep en het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse. Meer informatie op de website van de Gemeente Nissewaard.