Record aantal tickets verkocht!

di 18 september 2018

50.000 tickets!

Theater de Stoep start dit seizoen met een record aantal verkochte theatertickets van 50.000 stuks, terwijl de eerste voorstelling nog moet plaatsvinden. Dit is een forse stijging van rond de 20% t.o.v. vorig jaar. Een zeer positief bericht om het theaterseizoen mee te beginnen!

Het theater luidt van 21 t/m 23 september feestelijk het seizoen in met ‘The Celebration of Prince’ op de vrijdagavond, de jaarlijks gratis toegankelijke cultuurmarkt op zaterdagmiddag en de première van De Kleine Zeemeermin op de zondagmiddag.

Cultuurmarkt – gratis toegankelijk – diverse activiteiten
Op de cultuurmarkt op zaterdag 22 september van 13.00 tot 17.00 uur vinden er diverse gratis activiteiten plaats, zoals de Kids  DJ workshop (wel van te voren reserveren!), tekenen/schilderen, schminken, Meet and Greet met Peppa Pig, op de foto met Woezel en Pip, pannenkoekenfeest, backstage tours, enz.  Op de cultuurmarkt presenteren de volgende instellingen hun mooie aanbod voor komend seizoen: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, Bibliotheek De Boekenberg, MOC Spijkenisse, Togido en Theater de Stoep. U bent van harte welkom!