Peter Bence komt exclusief naar Spijkenisse!

di 15 augustus 2017

Uniek optreden van ‘s werelds snelste pianospeler in Theater de Stoep!

Voor het eerst in Nederland te zien en te horen: de internationaal bekende virtuoze pianist, opname kunstenaar, componist en producent: Peter Bence!

Peter Bence is een gevestigd podiumkunstenaar en hij speelt over de hele wereld, hij speelde de afgelopen twee jaar in 17 landen op 4 continenten met groot succes . Op 9 september a.s zal hij het BBC Promsconcert openen in in Hyde Park, Londen, waar onder andere Ray Davies (The Kinks), Elaine Page en Gilbert O ‘Sullivan acte de presence geven.

De 25-jarige Peter Bence behaalde in 2012 het Guinness World Record als ‘snelste pianospeler’ met  765 piano-aanslagen per minuut. Hij veroverde het internet met zijn piano-arrangementen van Michael Jackson, Queen and Sia, waarmee hij in de afgelopen twee jaar meer dan 150 miljoen videohits verzamelde en dat hem een groot aantal volgers opleverde op YouTube en Facebook. De afgelopen weken scoorde Peter Bence wereldwijd dé youtube hit van deze tijd met zijn eigen versie van de zomerhit Despacito van Luis Fonsi. De Peter Bence versie van deze hit werd inmiddels bijna 24 miljoen keer bekeken op Facebook en meer dan 1,2 miljoen keer via YouTube.

Wij zijn dan ook enorm trots dat Peter naar Nederland komt om een exclusief optreden te verzorgen in ons theater!

 

Meer informatie over Peter Bence, de voorstelling en kaarten reserveren, klik hier