Opening seizoen 2018/19

vr 14 september 2018

Diverse culturele instellingen presenteren zaterdag 22 september hun aanbod voor seizoen 2018/2019 in de foyer van het theater.

Aanwezig op de cultuurmarkt zijn: Bibliotheek de Boekenberg, Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, MOC Spijkenisse en Togido.

Er staan deze middag diverse activiteiten op het programma:

De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld op de foto met Peppa Pig en Woezel en Pip. Wanneer u uw foto vervolgens post op Facebook en Theater de Stoep tagt, maakt u bovendien kans op 2 vrijkaarten voor de voorstelling!

Maar er is meer te doen deze middag: er is een workshop tekenen/schilderen voor de kinderen, de kinderen kunnen worden geschminkt en ze kunnen pannenkoeken versieren en natuurlijk lekker opeten. 

Voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar is er een DJ Workshop. Hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden via de website van Theater de Stoep.

Terwijl de kids de DJ Workshop volgen, kunnen de ouders deelnemen aan de Backstage Tour, een kopje koffie of thee drinken, de stands bezoeken en deelnemen aan de All Stars Challenge. Wie houdt de bal zo lang mogelijk hoog? De winnaar wint 2 vrijkaarten voor All Stars! Maar ook de kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen, zij kunnen 2 vrijkaarten winnen voor Aladdin! De winnaars worden maandag 24 september bekend gemaakt!

Komt u ook gezellig langs om te zien wat er dit seizoen allemaal te doen is in Nissewaard?

De Opening Seizoen 2018/19 vindt plaats op zaterdag 22 september van 13.00 - 17.00 uur in Theater de Stoep.

 


Klik op de afbeelding voor volledig scherm.

 

Gratis toegang!