Goede recensies Adèle, Conny, Jasperina - de Grote Drie

wo 15 februari 2017

Maandag 13 februari vond de première plaats van 'Adèle, Conny, Jasperine - De Grote Drie' in Utrecht. De recensies komen nu langzaam binnen en zijn goed! Komt dat zien op 21 april aanstaande in De Stoep!

5 ***** - Scenes.nu - Jos Schuring: "Alles klopt in musical over Adèle, Conny en Jasperina", "Het is ronduit smullen met uitstekende vertolkingen van Het Vingerlied, Herr Heinselmann, Dobbe, Dobbe, Dobbe en het prachtige Bokken en schapen."

5 **** - Theaterparadijs.nl - Esther Raatgers: "Grootse TIEN", "Een prachtige voorstelling over deze diva's van weleer, waarin alle zorg was besteed aan de muziek, de decors, de kleding en het spel."

4,5 sterren - Telegraaf: "Je zou erover kunnen bakkeleien of het terecht is om juist de meest markante eigenschappen van deze drie vedettes uit te vergroten; de onafhankelijkheid en drankzucht van Bloemendaal, de perfectionistische workaholic die De Jong was en de op mode en Wim Sonneveld gefacuste Stuart. Maar dat is nu eenmaal de humoristische omlijsting waarvoor is gekozen om een deel van het rijke repertoire van deze drie dames nog eens te laten klinken. Want eigenlijk is dat natuurlijk waar deze hele voorstelling op drijft."

4 **** AD - Arno Gelder:"De sfeer van triomf en tragiek komt in De Grote Drie tot leven." "De dialogen zijn in hun hatelijkheid hilarisch ... maar evenzeer gevoelig wanneer het gaat over hun verloren liefdes en zonen die ze zo weinig zagen."

3 *** Theaterkrant.nl - Dick Zijp: "De mooiste liedjes en levensverhalen.", "Vooral Pieters zet een zeer overtuigende Adèle Bloemendaal neer"

3 *** NRC - Henk van Gelder: "Van de Grote Drie krijgt uiteindelijk vooral Adèle Bloemendaal alle aandacht"

Musicaljournaal.nl : "‘De grote drie’ raakt letterlijk elke snaar", "Niet alleen voor de kenner is het een genoeglijke voorstelling, ook voor de jonge generatie zijn de pakkende liedteksten een inspiratiebron die recht in het hart kunnen raken."

Meer informatie over de voorstelling en kaarten reserveren via onze website.