Goed Nieuws!

vr 1 juni 2018

Goed nieuws voor Theater de Stoep!

Het theaterprogramma in Theater de Stoep voor seizoen 2018/2019 lijkt bij het publiek zeer in de smaak te vallen. Op 17 mei jl. ging de verkoop van start. Twee weken later blijkt dat de kaartverkoop maar liefst 25% hoger ligt dan vorig seizoen. Ook sluit het theater seizoen 2017/2018 zeer naar tevredenheid af met een stijging van 15% in kaartverkoop.

Goed nieuws dus!

Directeur Rob van Wijk is “blij dat het theaterprogramma zo goed aanslaat bij het publiek en dat alle 242 geboekte voorstellingen voor komend seizoen al een mooi beeld laten zien qua kaartverkoop. Er is een constante grote belangstelling voor de grote musicals en muziekprogramma’s. Maar ook de kleine zaal series (cabaret, muziek, jazz & klassiek) mogen zich verheugen op grote belangstelling. Dat laat zien dat het publiek in Spijkenisse ook duidelijk ‘in’ is om eens iets anders te kiezen dan de programma’s waar men normaal voor kiest.”

Er zijn nog vier programma’s te zien in het huidige seizoen: de Backstage Comedy Tour, Pipo, de musical, de Rockmusical  The War of the Worlds en het gratis lunchconcert op 6 juni.  De maand juni staat verder in het teken van diverse amateurvoorstellingen/uitvoeringen.

Een aantal voorstellingen in het komende seizoen is al uitverkocht: Herman van Veen, Rundfunk, Patrick Laureij, Edwin Evers Band, Richard Groenendijk en Harrie Jekkers en het Klein Orkest. Maar er blijft nog genoeg te kiezen over! Ook staan sommige voorstellingen meerdere keren in het theater, zoals bijvoorbeeld Claudia de Breij (3 avonden!), de musicals Evita, All Stars, Charley en the Color Purple, Expeditie Eiland (de opvolger van het succesvolle Vamos!), Judas (naar het boek van Astrid Holleeder), het circusspektakel Scotch and Soda uit Australië, Bumba, Tineke Schouten en Faulty Towers. Op dit moment zijn er nog kaarten voor de voorstellingen! Maar wacht niet te lang met boeken, want op = op!

Kaartverkoop: www.theaterdestoep.nl/0181-652222/theaterkassa.

Tot 1 juli 2018 is het nog mogelijk om gratis vriend van het theater te worden door vier voorstellingen te boeken in seizoen 2018/2019. U heeft dan volgend seizoen voorrang met boeken.