Doe mee met de fotowedstrijd van The Bridges of Madison County

do 28 maart 2019

Over de wedstrijd

Voor deze musical wordt er samen met de bezoekers en de theaters een fotowedstrijd georganiseerd. Om deel te nemen dienen mensen een foto te maken van een brug die zich in de stad van het theater bevindt. In Spijkenisse is dat natuurlijk de Spijkenisserbrug. Maak van deze brug een mooie foto en zet deze op Facebook en/of Instagram met de hashtag #BridgesmusicalNL en door Theater de Stoep, De Graaf & Cornelissen Entertainment en OpusOne te taggen. Op dinsdag 21 mei kiest De Stoep uiteindelijk 1 winnaar. Deze winnaar wint 2 kaarten voor The Bridges of Madison County in De Stoep! 

Wanneer alle theaters een winnaar hebben gekozen, zal er een selectie zijn van meer dan 40 foto's van bekende bruggen in Nederland! Deze foto's worden gedeeld op social media. Volgers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete foto. De foto van de brug met de meeste stemmen is de grote winnaar van de wedstrijd en krijgt een mooie prijs! 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de wedstrijd en men hoeft ook zeker geen professionele fotograaf te zijn. Dit mag uiteraard wel!