Wegens succes extra show Peter Bence

di 15 augustus 2017

Extra show pianist Peter Bence in Spijkenisse! 

Afgelopen maandag werd bekend dat de Hongaarse pianist en Youtube sensatie Peter Bence op zaterdag 28 oktober 2017 een concert geeft in Theater de Stoep in Spijkenisse. Peter Bence is een gevestigd podiumkunstenaar en speelt over de hele wereld. Hij speelde de afgelopen twee jaar alleen al in 17 landen op 4 continenten met groot succes.

Op 9 september aanstaande zal hij het BBC Promsconcert  openen in het Hyde park in Londen,  waar onder andere poplegendes als Ray Davies (The Kinks), Elaine Page en Gilbert O ‘Sullivan acte de presence geven.

Wegens groot succes qua kaartverkoop, geeft Peter Bence op zondagavond 29 oktober 2017 een extra show, eveneens in Theater de Stoep in Spijkenisse.

“We zijn er enorm trots op dat het ons als eerste theater in Nederland is gelukt om Peter Bence naar Spijkenisse te halen, om in Theater de Stoep te spelen” aldus theaterdirecteur Rob van Wijk.  “De reacties op zijn komst naar Nederland zijn overweldigend. En het feit dat zoveel fans de shows willen bijwonen, maakt het extra bijzonder. Bijna alle kaarten voor de eerste show zijn binnen twee dagen verkocht. Gelukkig kunnen we met de extra show, nog meer fans de gelegenheid bieden om Peter Bence live te zien”.

De kaartverkoop voor de extra show van Peter Bence start op woensdag 16 augustus 2017 om 11.00 uur via www.theaterdestoep.nl of telefonisch 018-652222.