Arrangementen

Nazit Arrangement
Het is in ons theater mogelijk om bij elke voorstelling een nazit arrangement (bij) te boeken. Na afloop van de voorstelling staat er speciaal voor u een gereserveerd tafeltje klaar, met het drankje van uw keuze en een hapje. Op de avond/middag voor de voorstelling meldt u zich bij het theatercafé om daar uw bestelling voor de drankjes door te geven. Dit wordt na de voorstelling voor u klaargezet.

Reserveren
Het nazit arrangement is bij (bijna) elke voorstelling te reserveren en kost € 7,50 per persoon. Het arrangement is zowel online, als bij de theaterkassa en de horeca te bestellen. Het arrangement dient vooraf gereserveerd en betaald te worden.

Online reserveren kan bij de betreffende voorstelling, klik op 'Meer info' (of op Wachtlijst in het geval de voorstelling al is uitverkocht) en rechts ziet u het arrangement staan onder 'Extra's'.

Speciale arrangementen
Het nazit arrangement is bij alle voorstellingen bij te boeken, echter bij een aantal voorstellingen is er gekozen voor een speciaal arrangement. De prijs bij deze arrangementen is afwijkend van het standaard nazit arrangement. Meer informatie en/of de prijzen van deze speciale arrangementen kunt u bij de betreffende voorstellingen vinden.